schoenen

Schoenen maken de vrouw

Wellicht heb je al eens van het gezegde gehoord: ‘Kleren maken de man’. Nu is het zo dat ik deze tekst eigenlijk ook voor vrouwen vind gelden. Daarbij zijn de schoenen evenzo belangrijk. Een mooie schoen kan de outfit van een vrouw compleet en sterker maken maar het kan ook zo zijn dat de outfit door een bepaalde schoen teniet gedaan wordt. Nu heb ik laatst een leuk merk voor vrouwen gevonden waarvan ik eerder het bestaan nog niet wist: Via Vai

Misschien vind je dat ik er niets over kan zeggen. Dan zou ik stoppen met lezen. Mocht ik toch je nieuwsgierigheid hebben gewekt, staan hieronder een aantal leuke weetjes geschreven.

Onder een steen

Ik heb een heel (heel) klein onderzoekje gedaan. Ik heb namelijk een kijkje genomen op de website van dit merk en daar kwam ik er achter dat ze al sinds 1992 bestaan. Dat is dus al een tijdje. Waarschijnlijk hebben veel vrouwen ook wel een paar van dit merk in de kast staan maar het merk viel mij pas een tijdje geleden op toen ik iemand op stoere sneakers voorbij zag komen.

Wat is er zo leuk aan?

Wat is enorm leuk vind aan dit merk is dat het van eigen bodem komt en zich speciaal richt op vrouwen. Je ziet dat het merk veel gebruik maakt van invloeden uit Italië. De schoenen hebben een goede pasvorm en kwaliteit is een van hun belangrijke speerpunten. Door te Italiaanse invloeden zie je meteen dat het modieuze schoenen zijn met een tijdloos karakter. Het is dus een goede investering voor je schoenenkast (wel wat minder voor je portemonnee).

Eigen signatuur

Wat ik verder leuk vind aan dit merk is dat ze het ook belangrijk vinden dat de schoen comfortabel zit. Dit zie je bij andere merken nog wel eens anders waar het dan vooral belangrijk is dat het er mooi uit ziet. Dat je na een uur al pijn in je voeten krijgt, is je eigen probleem. Wat ik dan ook knap vind van dit merk is dat ze schoenen hebben ontwikkeld die je kan dragen naar elke gelegenheid maar ook voor alle jaargetijden is een schoen te vinden.

Mannenlijn

Zelf vind ik het jammer dat er (bij mijn weten) geen mannenlijn is van dit merk. Misschien dat dit in de toekomst nog komt maar dat denk ik niet. Ze stralen als bedrijf echt uit dat ze hebben gekozen voor vrouwen schoenen.

Geef een reactie