Gereedschapswagen

Compact klussen in Utrecht met een gereedschapswagen

Wonende in Utrecht is er een ding waar ik keer op keer tegenaan loop: de hoeveelheid ruimte die je hebt om te wonen. Ikzelf heb het nog aardig voor elkaar. Ik woon in een leuk huisje met tuin! Toch moet je die leefruimte optimaal benutten! Dit betekent dat een paar dingen wat ik graag zou willen hebben niet echt kan qua ruimte. Deze dingen zijn een studeerkamer, een rommelhok en een fietsenhok. Nu zijn de studeerkamer en het fietsenhok nog wel te overzien, maar een rommelhok mis ik toch echt wel! Ik heb wat oplossingen bedacht hoe ik het met een ondiep gangkastje alsnog kan redden in plaats van met een rommelhok! Veel leesplezier!

Waarom een rommelhok echte luxe is in Utrecht

Het klinkt zo onbenullig, het wanhopig willen van een rommelkast. Toch, als je eenmaal je eerste huisje hebt, zijn er erg veel spullen die je in een rommelhok kwijt wilt! Ten eerste is er een stapel gereedschap die iedereen wel heeft, die je nergens anders kwijt kan. Ook zijn er dingen als de stofzuiger, een stoffer- en blik, wat verlengsnoeren, wat verlichting, stoppen, werklaarzen en allemaal dat soort dingen die je graag kwijt wilt in zo’n kast! Helaas heb ik wegens gebrek aan ruimte dus niet die luxe, maar inmiddels heb ik een oplossing gevonden die wel in mijn kleine gangkastje past! Nu hoef ik alleen nog een plekje voor de stofzuiger te vinden!

Al mijn gereedschap efficiënt opgeborgen in een gereedschapswagen

Een vriend van me heeft thuis een gereedschapswagen. Dit is een gereedschapskist op wielen met meerdere la’s. Dit was voor mij de oplossing om al die losse troepjes netjes op te bergen. Vaak heb je dingen als lampen en stoppen toch nodig in combinatie met je gereedschap, dus waarom ze niet allemaal in dezelfde wagen opbergen?

Wat is een gereedschapswagen precies en waar koop je die?

De gereedschapswagen is dus een soort opberger waarin je al je gereedschap kwijt kan. Ook kun je karren kopen waar al gereedschap in zit! Er zijn ontzettend veel soorten en maten kast. Het grootste onderscheid zit tussen wat voor soort opbergruimtes je wilt. Er zijn karren die verschillende kistjes stapelen, of karren met lades. De eerste biedt misschien meer ruimte voor gereedschap wat niet in een la past. Het voordeel aan lades is echter weer dat je alles heel geordend hebt. Welke je ook kiest, ik kan je garanderen dat je al je losse rommeltjes mooi opgeborgen hebt in een gereedschapswagen! Zo wordt een rommelhok haast overbodige luxe!

Zorg ervoor dat Utrecht een afvalvrije stad blijft

Hoewel ik pas een keer in mijn leven in Utrecht geweest ben, vond ik het een enorm leuke stad. Tuurlijk, het centraal station had ik net als iedere echte forens wel een aantal keer gezien, maar de echte binnenstad nog nooit. En ik moet zeggen, ik was echt positief verrast. Veel mensen realiseren zich volgens mij niet dat Amsterdam niet de enige Nederlandse stad met grachten is. Ik vond Utrecht eigenlijk leuker dan Amsterdam, wel leuke grachten met gezellige cafe’s en restaurants eraan gelegen, maar zonder de enorme stroom van toeristen. Het zou natuurlijk zonde zijn als de mooie binnenstad verpest wordt door een hoeveelheid afval. 

Afvalcontainers

Voor het behouden van een mooie, schone stad is het van belang dat niet alleen alle huishoudens, maar ook de bedrijven hun afval scheiden en in containers gooien. Een afvalbak huren Utrecht is ook niet moeilijk als bedrijf, sterker nog, het is enorm makkelijk. Bij MKB-afval, kun je voor een maandelijks bedrag verscheidene soorten rolcontainers huren voor verschillende soorten bedrijfsafval. De huur van de containers is maandelijks opzegbaar, optimaal dus. De containers zijn geschikt voor alle soorten bedrijven, van kantoren tot winkels. Help dus mee om de stad mooi en schoon te houden door afval te scheiden en ook als bedrijf containers te huren.

Schoon water

We weten allemaal dat het van belang is om water schoon van afval te houden. In de zeeën, is het van belang dat dieren niet verstrikt raken in drijvend afval. Dit heeft bijvoorbeeld al veel schildpadden in gevaar gebracht. Of denk aan alle vogels die onder de olie en teer zitten, en daardoor niet meer kunnen vliegen. Maar ook voor de binnenlandse wateren is het van belang dat ze schoon blijven. Ook hier gelden dezelfde argumenten voor dieren die verstrikt kunnen raken in afval of chemicaliën. Maar al het afval tast ook de samenstelling van het water aan, en losrakende chemicaliën kunnen ervoor zorgen dat bepaalde algen en dergelijke niet meer kunnen groeien. De hele samenstelling van de flora en fauna verandert hierdoor, wat alleen maar bijdraagt aan de milieucrisis. 

Daarbuiten is het ook voor de mens niet fijn als het water vervuilt. Schoon drink water wordt al steeds zeldzamer, en in veel landen is er al een tekort, zeker in droge periodes. Daarnaast is het toch ook gewoon niet fijn om naar vervuild water te kijken, wanneer je rustig op een terrasje van een wijntje zit te genieten? Wanneer je lekker op een terras zit, wil je rustig van je omgeving kunnen genieten, en dat kan niet wanneer je overal afval ziet liggen. Dus zorg er gewoon voor dat afval wordt opgeruimd, zowel bij jou thuis als op het werk.

zakelijke energie

Minder betalen op zakelijke energie doe je met deze tips

Als ondernemer besparen op je zakelijke energie? Wie wil dat nou niet? De laatste jaren is zakelijke energie al een stuk goedkoper geworden dan eerder, door onder andere een groter aanbod van energieleveranciers en dalende energiekosten. Omdat je maar liefst honderden euro’s per jaar kunt besparen, is het zeker aan te raden om eens te kijken naar hoe je binnen je eigen onderneming kunt besparen op deze energiekosten. De hoofdregel hierbij is: zolang je bij de juiste leverancier zit van zakelijke energie kun je flink besparen. In dit artikel geven we je enkele tips waarmee je minder gaat betalen voor energie voor je bedrijf.

Altijd zakelijke energie vergelijken

Het allerbelangrijkst om bij de juiste energieleverancier te zitten? Dat is natuurlijk door meerdere zakelijke aanbieders van energie met elkaar te vergelijken. Alleen op die manier weet je wat je krijgt voor welk tarief en of dat genoeg is voor jouw energieverbruik. Bij zakelijke energie is het ontzettend belangrijk om nooit zonder stroom te zitten. Je werk moet immers altijd door kunnen blijven gaan. In sommige branches waarbij bijvoorbeeld apparatuur of machines te pas komen is dit helemaal nodig. Wist je dat je online al gemakkelijk zakelijke energieleveranciers met elkaar kunt vergelijken om op die manier de beste deal te krijgen? Check de tool op Energie-Zakelijk.nl en je weet binnen no time welke leverancier het beste bij jou past.

Zelf energie opwekken

Anno 2019 is het belangrijker dan ooit om te kiezen voor groene energie, ook wanneer het om zakelijke energie gaat. De Nederlandse overheid stimuleert bijvoorbeeld de investering in zonnepanelen en andere groene toepassingen waarmee je energie kunt opwekken. Sterker nog: als bedrijf moet je zelfs aan kunnen tonen dat je bezig bent met het vergroenen van je onderneming. Hoe kan dat beter dan zelf zakelijke energie op te wekken? Mooi meegenomen en natuurlijk de hoofdreden in dit artikel: zelf energie opwekken scheelt je behoorlijk wat geld. Het investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen kost weliswaar het nodige geld, maar na enkele jaren heb je deze investering er sowieso al uit én kun je profiteren van goedkopere elektriciteit die ook nog eens groen is.

Kies niet voor een langdurig energiecontract

Hoe aantrekkelijk het ook lijkt om je zakelijk energiecontract door te laten lopen zonder eindtijd, het is beter om dit niet te doen. Wil je écht geld besparen op je totale energierekening? Ga in dat geval voor een contract met een bepaalde looptijd en actietarieven. Meestal kun je ook profiteren van een aantrekkelijke korting. Door iedere keer als je zakelijk energiecontract voor bepaalde tijd afloopt, te kiezen voor een nieuw zakelijk energiecontract, betaal je scherpe actietarieven. Mits je het via een online vergelijker doet.

 

 

zakelijke energie

3 tips om dure verlengingstarieven van energiecontract te voorkomen

Er zijn talloze ondernemingen in Nederland die grootzakelijk energie afnemen voor hun bedrijf. Als grootzakelijke verbruiker van zakelijke energie moet je extra alert zijn op de einddatum van je contract. Waarom dat zo is? Heel simpel: ben je te laat met het opzeggen van je grootzakelijke energiecontract, dan wordt deze automatisch met een jaar verlengd. Normaal gesproken zou dat geen probleem zijn wanneer de tarieven hetzelfde zijn; helaas liggen verlengingstarieven van grootzakelijke energie een stukje hoger dan de gewone prijzen. Wil je ook dure verlengingskosten voorkomen? Check dan onderstaande tips en betaal nooit meer te veel voor je energie.

Houd opzegtermijn in de gaten

De belangrijkste tip is om vanaf het moment dat je zakelijke energie afsluit de einddatum te onthouden of op te schrijven. Maak bijvoorbeeld een herinnering mét melding in je smartphone of op je laptop of maak een aantekening in je agenda. Hoewel de meeste leveranciers van zakelijke energie een opzegtermijn van één maand hebben, kun je hier niet standaard van uitgaan. Sommige leveranciers beschikken namelijk over een termijn van drie maanden of zelfs een half jaar. Op Minder.nl vind je een handig overzicht van de verschillende energieleveranciers met hun opzegtermijnen, zodat je in ieder geval zeker weet wanneer je je grootzakelijke energie moet opzeggen en overstappen. Op die manier pak je de beste deal wanneer het om zakelijke energie gaat.

Stuur een opzegbrief voor zakelijke energie

Daarnaast is het goed om te weten dat de meeste zakelijke energieleveranciers vandaag de dag nog werken met opzegbrieven. Je zou zeggen dat het gemakkelijker en vooral sneller gaat wanneer je via de mail of via een telefoontje je grootzakelijke energie op zou kunnen zeggen. Dat is waar, maar voor de administratie is het wel zo prettig om te zien op welke datum je exact je energiecontract hebt opgezegd. Online vind je verschillende voorbeelden van opzegbrieven waarbij je je eigen gegevens gewoon kunt invullen en de brief kunt opsturen. Dat scheelt behoorlijk wat tijd en energie, die je kunt steken in het vinden van een nieuwe aanbiedingen die voor jouw bedrijfssituatie aantrekkelijk is.

Energieaanbieders vergelijken

Om écht de beste en vooral meest scherpe deal te pakken, is het aan te raden om verschillende energieaanbieders te vergelijken. Zodra je je huidige contract hebt opgezegd en op die manier dure verlengingstarieven hebt voorkomen, kan het vergelijken beginnen. Zorg ervoor dat je je energieverbruik weet en wat je nodig hebt wanneer het om grootzakelijke energie gaat en vul online je gegevens in in een vergelijker. Met zo’n tool check je binnen no time welke energieleveranciers van zakelijke energie een goede match zijn. Het kost weliswaar even wat tijd om op die manier te onderzoeken welke aanbieding het beste bij jou en je bedrijf past, maar je zult zien dat het je aardig wat geld kan besparen. Maar, dan heb je wel de goedkoopste deal! Dat is je tijd en energie toch zeker meer dan waard?

Wat is een compressor

Een compressor, een apparaat waar iedereen wel eens van heeft gehoord, maar wat is het nu eigenlijk? Er zijn heel veel vragen over dit apparaat. Daarom besloot ik dit artikel te schrijven om wat duidelijkheid te scheppen!

 

 

Verschillende compressoren

Een compressor is eigenlijk een verzamelnaam van een apparaat die zuurstof verzameld uit zijn omgeving, het apparaat zorgt voor de juiste druk wat vervolgens via de juiste uitgang van de compressor daadwerkelijk zijn werk doet. Je kunt de compressor aansluiten op een apparaat wat op luchtdruk werkt. Zo zijn er meerdere landbouw apparaten die de compressor nodig hebben maar ook veel in drukkerijen of de bouw in het algemeen. Dit is een apparaat wat een herrie maakt, daar herkennen de meeste hem aan. De compressor kan bijvoorbeeld op olie werken, wat niet in iedere sector gewenst is. De olie kan wat druipen of rondspatten dus dat wil je niet op de vers geteelde groente hebben. In een drukkerij is dit bijvoorbeeld geen probleem, dat komt niet eens in de buurt bij de versgeperste kranten of magazines. Een compressor die werkt op olie is stukken goedkoper waardoor de meeste bedrijven toch kiezen voor deze optie. Je hebt er ook een zuigercompressor, deze wordt dus veel gebruikt in de landbouw. Deze is gegarandeerd olie vrij.

 

Nog andere compressoren die gebruikt worden?

Zeker! Denk bijvoorbeeld aan een luchtkussen. Dit kussen wordt dan opgeblazen door een compressor. Wanneer de compressor al snel heel veel lucht uit zijn omgeving haalt en dit zelf omzet tot luchtdruk, is het luchtkussen binnen een paar minuten helemaal opgeblazen. Wanneer dit niet met een compressor gedaan zou worden, kan het zomaar uren duren.

 

Onderhoud aan de apparaten

Het is van groot belang om het apparaat goed te onderhouden. Zeker wanneer de olie compressor is aangeschaft. Gezien het feit dat dit olie lekt, is het van belang om minimaal eenmaal daags de resterende olie te verwijderen, tenminste wat zichtbaar is. Daarnaast is het van belang om het apparaat minimaal eenmaal per maand van binnen te reinigen, dit is gemakkelijk wanneer je de stappen in de omschrijving volgt.

 

Je ziet ze vaker dan jij denkt

Het is een apparaat wat in het dagelijks leven niet opvalt. Toch is het leuk om eens te kijken in je omgeving waar ze allemaal gebruikt voor worden. Je zal zien dat je ze vaker treft wanneer je het erop let. Kijk bijvoorbeeld in de weilanden, daar worden ze dagelijks gebruikt. Of wanneer je naar een binnen speeltuin gaat met de kinderen, daar staan er meerdere continu te draaien!

SSD in je laptop

SSD in je laptop plaatsen

Stel je komt uit de winkel met je SSD en je komt thuis. Wat moet je dan doen om Windows op je SSD te krijgen en al je bestanden. En hoe bouw je de SSD nou in je laptop in? Nou je hebt er wel benodigdheden voor nodig. Ten eerste de USB-SATA kabel. Ten tweede de SSD zelf. En ten derde een schroevendraaier om je computer open te maken. Optioneel heb je nog een USB schijf nodig. Stel dat je harde schijf vol staat met video’s en dat dat veel meer ruimte is dan op een SSD past. Dan moet je die eerst op je externe schijf plaatsen.

Software downloaden

Het eerste dat we gaan doen het downloaden van een mini tool partition wizard. Dat is gratis software. En dat heb je nodig om alle data van je computer op je SSD te krijgen. Het is te downloaden vanaf partitionwizard.com. Dan moet je even opletten want je hebt verschillende versies. Maar je moet de gratis versie hebben. Daar staat freeware achter. De home edition. En dan klikken we op download now. Vervolgens doen we dat nog een keer. En dan mag je hem gelijk uitvoeren zodat die hem daarna gaat installeren. Klik op ja. en nu gaan we een aantal keren op ‘next’ klikken. En installeren. Deze software werkt op alle verschillende soorten laptops, waaronder ook de populaire HP laptop.

SSD aansluiten

Vervolgens sluit je de SSD aan je USB naar SATA kabel. Dat kan maar op een manier. Dus fout doen dat zit er denk ik niet in. Daarna sluit je hem aan op je computer, op je usb poort. Vervolgens start je het programma op dus dubbelklik op MiniTool Partition Wizard Home Editon. En dan klik je hier voor MiniTool Partition Wizard. Klik vervolgens op copy disk wizard, dat staat onder de wizards aan de linker kant. En daar klik je op next. Hier vraagt die welke disk je wilt kopiëren. Nou dan kies je voor de harde schijf met de grootste capaciteit. En klik op next.

Bij de volgende stap vraagt die wat het doelschijf is. Dat is degene met de lage capaciteit. En klik op ‘next’. Hij geeft een waarschuwing want alle data op de doelschijf wordt verwijderd. In dit geval is dat geen probleem. Kies ervoor dat die alles op de disk moet zetten. Vink hier het hokje aan ‘force to align partitions to 1 mb’. Dat is om de SSD beter te laten functioneren. Als je op finish hebt geklikt dan weet de partition wizard precies wat je wilt gaan doen. Je hoeft alleen nog op apply te drukken voordat het daadwerkelijk gaat gebeuren. Dan komt er een window in beeld en dan geeft die nog een waarschuwing, namelijk dat je computer niet tussendoor uit moet vallen. Dus let erop dat die op de stroom is aangesloten. En klik op ‘yes’. Gefeliciteerd! Het proces is gestart.

pvc vloeren

PVC vloeren

Wanneer je een vloer moet leggen kan je kiezen voor allerlei soorten. Steen, laminaat, tapijt en pvc vloeren. Pvc vloeren zijn de vloeren van deze tijd. Hip, trendy en goed verkrijgbaar. Heb jij er al wel eens over nagedacht om een pvc vloer te kopen. Het plaatsen van een pvc vloer is ook goed te doen. Elke vloer heeft zijn voordelen, en daarbij natuurlijk ook weer zijn nadelen. Maar wij blijven erbij dat de pvc vloeren gewoon de must haves van deze tijd zijn. Het zet je woonkamer in een volledig nieuw licht. Niet meer die oubollige uitstraling, dat is praktisch onmogelijk met deze fijne vloeren!

Waarom de PVC vloeren voor iedereen zijn

Pvc vloeren zijn niet zomaar vloeren. Een pvc vloer is meet een soort stijlvolle aanvulling van je woonkamer. Je moet het zien als de kers op de taart die jouw huis is. Stel je voor je hebt net een mooie antieke bruine wandkast gekocht. Een redelijk oubollige aanvulling van de woonkamer, maar toch zo mooi. Ook dit kan staan op een mooie pvc vloer. De pvc vloeren zorgen ervoor dat ze de rest van de meubels in je woonkamer prachtig accentueren zodat er een geweldig contrast ontstaat tussen nieuw en oud. Nou geef ik een aantal voorbeelden met het thema “het vergulden van de woonkamer”, Maar pvc vloeren zijn natuurlijk niet alleen voor woonkamer.

De kamers waar jij je pvc vloer het best kan leggen

Pvc vloeren staan natuurlijk erg mooi in een woonkamer, zoals ik net heb verteld. Maar natuurlijk minimaliseren wij ons niet tot alleen de woonkamer. De slaapkamer bijvoorbeeld, kan je met een mooie pvc vloer een schitterende twist geven. Voor de slaapkamer geld hetzelfde als de woonkamer, het accentueert de meubels op unieke wijze. Het enige verschil is dat de woonkamer ook gebruikt wordt om gasten te ontvangen, de slaapkamer is meer voor jezelf.

Ook de gangen in je huis zijn geschikt voor pvc vloeren, en je kan het op elke verdieping kwijt. Het zou eventueel zelfs op de trap kunnen. De enige kamer waar wij het toch afraden is natuurlijk de badkamer. De badkamer kan beter betegeld worden in verband met het vele vocht wat je niet in je vloer wilt hebben.

Waarom een vergaderlocatie huren uw bedrijf zal helpen

Het nut van vergaderen

Elk bedrijf doet het, vergaderen. We doen het vaak zelfs veel te veel. Eindeloze vergaderingen kunnen een bedrijf vaak in hun productiviteit laten dalen en veel van de ideeën die tijdens een vergadering naar boven komen worden nooit uitgevoerd. Desondanks is vergaderen wel degelijk belangrijk. Het kan een ongelofelijk effectief hulpmiddel zijn om tot de specifieke doelen voor een bepaalde termijn van een bedrijf te komen. Daarnaast zijn er ook nog vergaderingen niet alleen binnen het bedrijf maar ook buiten het bedrijf. In dergelijke vergaderingen gaat het bedrijf vaak in gesprek met klanten om deze binnen te slepen. Voor deze soort vergaderingen kan het handig zijn voor een bedrijf om een mooie vergaderlocatie te huren om zo de klant een goede indruk te geven. In dit artikel bespreek ik de verschillende bijzondere locaties die je hiervoor zou kunnen gebruiken.

Vergaderlocatie Utrecht huren

Qua steden is een van de beste plekken om een vergaderlocatie te huren Utrecht. Utrecht ligt centraal in het land en daar kan natuurlijk ieder bedrijf en klant vanuit het hele land verzamelen. Daarnaast is Utrecht een prachtige stad met bijzondere locaties. Een vergaderlocatie Utrecht is daarom ideaal. Wie wist bijvoorbeeld dat je een vergaderlocatie kunt huren in een oud kasteel? De eerste vraag die jezelf moet stellen wanneer je een vergaderlocatie gaat huren is om wat voor vergadering het gaat. Wanneer je bijvoorbeeld een meer casual of feestelijke vergadering wilt houden kan een restaurant of hotelbar prima werken. Vele restaurants en hotels hebben namelijk vergaderlocaties waar ook wat gegeten en gedronken kan worden. Eten tijdens vergaderen is een oosters gebruik. Voor een dergelijke locatie is bijvoorbeeld Citysense een goede optie. Het is een fullservice vergader en evenementenlocatie die van elk evenement een persoonlijke beleving maakt.

Waar je op moet letten

Er zij een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een vergaderlocatie huurt. Zo is de eerste vraag natuurlijk hoeveel mensen er komen en hoeveel ruimte er nodig zal zijn. Voor tien mensen is een gigantische vergaderruimte van 100 vierkante meter onnodig en geldverspilling. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je gaat doen tijdens de vergadering. Wanneer je alleen maar gaat zitten is er voor een kleine groep mensen geen grote zaal nodig. Wanneer je bepaalde teambuildingsactiviteiten wilt uitvoeren kan het wel nodig zijn.

Daarnaast moet je je ook bewust zijn van de benodigdheden. Heb je bijvoorbeeld een beamer nodig, een whiteboard of andere technologie. Ook wil je rekening houden met de ambiance. Is de vergaderzaal gezellig en rustig? Dit soort zaken zijn belangrijk om aan te denken tijdens het vergaderen.

schoenen

Schoenen maken de vrouw

Wellicht heb je al eens van het gezegde gehoord: ‘Kleren maken de man’. Nu is het zo dat ik deze tekst eigenlijk ook voor vrouwen vind gelden. Daarbij zijn de schoenen evenzo belangrijk. Een mooie schoen kan de outfit van een vrouw compleet en sterker maken maar het kan ook zo zijn dat de outfit door een bepaalde schoen teniet gedaan wordt. Nu heb ik laatst een leuk merk voor vrouwen gevonden waarvan ik eerder het bestaan nog niet wist: Via Vai

Misschien vind je dat ik er niets over kan zeggen. Dan zou ik stoppen met lezen. Mocht ik toch je nieuwsgierigheid hebben gewekt, staan hieronder een aantal leuke weetjes geschreven.

Onder een steen

Ik heb een heel (heel) klein onderzoekje gedaan. Ik heb namelijk een kijkje genomen op de website van dit merk en daar kwam ik er achter dat ze al sinds 1992 bestaan. Dat is dus al een tijdje. Waarschijnlijk hebben veel vrouwen ook wel een paar van dit merk in de kast staan maar het merk viel mij pas een tijdje geleden op toen ik iemand op stoere sneakers voorbij zag komen.

Wat is er zo leuk aan?

Wat is enorm leuk vind aan dit merk is dat het van eigen bodem komt en zich speciaal richt op vrouwen. Je ziet dat het merk veel gebruik maakt van invloeden uit Italië. De schoenen hebben een goede pasvorm en kwaliteit is een van hun belangrijke speerpunten. Door te Italiaanse invloeden zie je meteen dat het modieuze schoenen zijn met een tijdloos karakter. Het is dus een goede investering voor je schoenenkast (wel wat minder voor je portemonnee).

Eigen signatuur

Wat ik verder leuk vind aan dit merk is dat ze het ook belangrijk vinden dat de schoen comfortabel zit. Dit zie je bij andere merken nog wel eens anders waar het dan vooral belangrijk is dat het er mooi uit ziet. Dat je na een uur al pijn in je voeten krijgt, is je eigen probleem. Wat ik dan ook knap vind van dit merk is dat ze schoenen hebben ontwikkeld die je kan dragen naar elke gelegenheid maar ook voor alle jaargetijden is een schoen te vinden.

Mannenlijn

Zelf vind ik het jammer dat er (bij mijn weten) geen mannenlijn is van dit merk. Misschien dat dit in de toekomst nog komt maar dat denk ik niet. Ze stralen als bedrijf echt uit dat ze hebben gekozen voor vrouwen schoenen.

CV ketel huren

Wil jij huren in plaats van kopen?

Tijden kunnen soms lastig zijn, we zitten allemaal wel eens krap bij kas en als we dan ook nog met dure problemen zitten, dan weten we het af en toe even niet meer. Dan kun je misschien een CV ketel huren, het is goedkoper dan een nieuwe te kopen en je kunt toch warm blijven. We hebben niet altijd het geld om te kopen, dus waarom dan niet huren. Het is een prima alternatief en zo hoef je je geen zorgen te maken over het geld, er zit heus geen schaamte in.

Prioriteiten liggen elders

Misschien zou je het wel kunnen betalen, een nieuwe ketel aan te schaffen, de keuken te laten vervangen, een nieuwe wasmachine of droger, of waar je dan ook mee zit. Maar liggen je prioriteiten ergens anders. Het kan zijn dat je nieuwe kleding nodig hebt, of dat je kinderen misschien nieuwe kleding nodig hebben, dat er wat feestdagen aan zitten te komen, of welke reden je dan ook hebt. Het is heus geen probleem om dan naar een goedkoper alternatief te zoeken, het is iets waar we waarschijnlijk allemaal wel een keer mee te maken gaan krijgen, dus kies voor wat jou het best lijkt.
CV ketel huren

Sparen kan altijd nog

Je kunt heus wel sparen om een nieuw item aan te schaffen, wat het ook is dat je nodig hebt. Misschien heb je er nu niet direct het geld voor liggen, maar ben je wel van plan om dit bij elkaar te sparen. Huren is dan een prima overbrugging, omdat je het waarschijnlijk hoe dan ook toch nodig hebt. Een hele nieuwe kan wel wachten, maar het is wel een cruciaal iets. Spaar dan wat op, en uiteindelijk kun je een nieuwe kopen, maar tot die tijd geef je jezelf niet de last van die kosten.

Of gewoon helemaal niet kopen

En als je denkt dat je daar helemaal geen zin in hebt, opsparen om een nieuw item te kopen, dan doe je dat toch lekker niet? Als huren voor jou de oplossing is, dan blijf je dat doen. Het is een prima oplossing, en het bespaart een hele klauw met geld die je anders in een keer kwijt zou zijn. Veel kunnen dat niet veroorloven, en anderen vinden het misschien gewoon wel zonde van het geld. Wat jouw reden ervoor ook is, het is een goede oplossing, en het is een goedkopere oplossing, twee vliegen in één klap.