SSD in je laptop

SSD in je laptop plaatsen

Stel je komt uit de winkel met je SSD en je komt thuis. Wat moet je dan doen om Windows op je SSD te krijgen en al je bestanden. En hoe bouw je de SSD nou in je laptop in? Nou je hebt er wel benodigdheden voor nodig. Ten eerste de USB-SATA kabel. Ten tweede de SSD zelf. En ten derde een schroevendraaier om je computer open te maken. Optioneel heb je nog een USB schijf nodig. Stel dat je harde schijf vol staat met video’s en dat dat veel meer ruimte is dan op een SSD past. Dan moet je die eerst op je externe schijf plaatsen.

Software downloaden

Het eerste dat we gaan doen het downloaden van een mini tool partition wizard. Dat is gratis software. En dat heb je nodig om alle data van je computer op je SSD te krijgen. Het is te downloaden vanaf partitionwizard.com. Dan moet je even opletten want je hebt verschillende versies. Maar je moet de gratis versie hebben. Daar staat freeware achter. De home edition. En dan klikken we op download now. Vervolgens doen we dat nog een keer. En dan mag je hem gelijk uitvoeren zodat die hem daarna gaat installeren. Klik op ja. en nu gaan we een aantal keren op ‘next’ klikken. En installeren.

SSD aansluiten

Vervolgens sluit je de SSD aan je USB naar SATA kabel. Dat kan maar op een manier. Dus fout doen dat zit er denk ik niet in. Daarna sluit je hem aan op je computer, op je usb poort. Vervolgens start je het programma op dus dubbelklik op MiniTool Partition Wizard Home Editon. En dan klik je hier voor MiniTool Partition Wizard. Klik vervolgens op copy disk wizard, dat staat onder de wizards aan de linker kant. En daar klik je op next. Hier vraagt die welke disk je wilt kopiëren. Nou dan kies je voor de harde schijf met de grootste capaciteit. En klik op next.

Bij de volgende stap vraagt die wat het doelschijf is. Dat is degene met de lage capaciteit. En klik op ‘next’. Hij geeft een waarschuwing want alle data op de doelschijf wordt verwijderd. In dit geval is dat geen probleem. Kies ervoor dat die alles op de disk moet zetten. Vink hier het hokje aan ‘force to align partitions to 1 mb’. Dat is om de SSD beter te laten functioneren. Als je op finish hebt geklikt dan weet de partition wizard precies wat je wilt gaan doen. Je hoeft alleen nog op apply te drukken voordat het daadwerkelijk gaat gebeuren. Dan komt er een window in beeld en dan geeft die nog een waarschuwing, namelijk dat je computer niet tussendoor uit moet vallen. Dus let erop dat die op de stroom is aangesloten. En klik op ‘yes’. Gefeliciteerd! Het proces is gestart.

pvc vloeren

PVC vloeren

Wanneer je een vloer moet leggen kan je kiezen voor allerlei soorten. Steen, laminaat, tapijt en pvc vloeren. Pvc vloeren zijn de vloeren van deze tijd. Hip, trendy en goed verkrijgbaar. Heb jij er al wel eens over nagedacht om een pvc vloer te kopen. Het plaatsen van een pvc vloer is ook goed te doen. Elke vloer heeft zijn voordelen, en daarbij natuurlijk ook weer zijn nadelen. Maar wij blijven erbij dat de pvc vloeren gewoon de must haves van deze tijd zijn. Het zet je woonkamer in een volledig nieuw licht. Niet meer die oubollige uitstraling, dat is praktisch onmogelijk met deze fijne vloeren!

Waarom de PVC vloeren voor iedereen zijn

Pvc vloeren zijn niet zomaar vloeren. Een pvc vloer is meet een soort stijlvolle aanvulling van je woonkamer. Je moet het zien als de kers op de taart die jouw huis is. Stel je voor je hebt net een mooie antieke bruine wandkast gekocht. Een redelijk oubollige aanvulling van de woonkamer, maar toch zo mooi. Ook dit kan staan op een mooie pvc vloer. De pvc vloeren zorgen ervoor dat ze de rest van de meubels in je woonkamer prachtig accentueren zodat er een geweldig contrast ontstaat tussen nieuw en oud. Nou geef ik een aantal voorbeelden met het thema “het vergulden van de woonkamer”, Maar pvc vloeren zijn natuurlijk niet alleen voor woonkamer.

De kamers waar jij je pvc vloer het best kan leggen

Pvc vloeren staan natuurlijk erg mooi in een woonkamer, zoals ik net heb verteld. Maar natuurlijk minimaliseren wij ons niet tot alleen de woonkamer. De slaapkamer bijvoorbeeld, kan je met een mooie pvc vloer een schitterende twist geven. Voor de slaapkamer geld hetzelfde als de woonkamer, het accentueert de meubels op unieke wijze. Het enige verschil is dat de woonkamer ook gebruikt wordt om gasten te ontvangen, de slaapkamer is meer voor jezelf.

Ook de gangen in je huis zijn geschikt voor pvc vloeren, en je kan het op elke verdieping kwijt. Het zou eventueel zelfs op de trap kunnen. De enige kamer waar wij het toch afraden is natuurlijk de badkamer. De badkamer kan beter betegeld worden in verband met het vele vocht wat je niet in je vloer wilt hebben.

Waarom een vergaderlocatie huren uw bedrijf zal helpen

Het nut van vergaderen

Elk bedrijf doet het, vergaderen. We doen het vaak zelfs veel te veel. Eindeloze vergaderingen kunnen een bedrijf vaak in hun productiviteit laten dalen en veel van de ideeën die tijdens een vergadering naar boven komen worden nooit uitgevoerd. Desondanks is vergaderen wel degelijk belangrijk. Het kan een ongelofelijk effectief hulpmiddel zijn om tot de specifieke doelen voor een bepaalde termijn van een bedrijf te komen. Daarnaast zijn er ook nog vergaderingen niet alleen binnen het bedrijf maar ook buiten het bedrijf. In dergelijke vergaderingen gaat het bedrijf vaak in gesprek met klanten om deze binnen te slepen. Voor deze soort vergaderingen kan het handig zijn voor een bedrijf om een mooie vergaderlocatie te huren om zo de klant een goede indruk te geven. In dit artikel bespreek ik de verschillende bijzondere locaties die je hiervoor zou kunnen gebruiken.

Vergaderlocatie Utrecht huren

Qua steden is een van de beste plekken om een vergaderlocatie te huren Utrecht. Utrecht ligt centraal in het land en daar kan natuurlijk ieder bedrijf en klant vanuit het hele land verzamelen. Daarnaast is Utrecht een prachtige stad met bijzondere locaties. Een vergaderlocatie Utrecht is daarom ideaal. Wie wist bijvoorbeeld dat je een vergaderlocatie kunt huren in een oud kasteel? De eerste vraag die jezelf moet stellen wanneer je een vergaderlocatie gaat huren is om wat voor vergadering het gaat. Wanneer je bijvoorbeeld een meer casual of feestelijke vergadering wilt houden kan een restaurant of hotelbar prima werken. Vele restaurants en hotels hebben namelijk vergaderlocaties waar ook wat gegeten en gedronken kan worden. Eten tijdens vergaderen is een oosters gebruik. Voor een dergelijke locatie is bijvoorbeeld Citysense een goede optie. Het is een fullservice vergader en evenementenlocatie die van elk evenement een persoonlijke beleving maakt.

Waar je op moet letten

Er zij een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een vergaderlocatie huurt. Zo is de eerste vraag natuurlijk hoeveel mensen er komen en hoeveel ruimte er nodig zal zijn. Voor tien mensen is een gigantische vergaderruimte van 100 vierkante meter onnodig en geldverspilling. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je gaat doen tijdens de vergadering. Wanneer je alleen maar gaat zitten is er voor een kleine groep mensen geen grote zaal nodig. Wanneer je bepaalde teambuildingsactiviteiten wilt uitvoeren kan het wel nodig zijn.

Daarnaast moet je je ook bewust zijn van de benodigdheden. Heb je bijvoorbeeld een beamer nodig, een whiteboard of andere technologie. Ook wil je rekening houden met de ambiance. Is de vergaderzaal gezellig en rustig? Dit soort zaken zijn belangrijk om aan te denken tijdens het vergaderen.

schoenen

Schoenen maken de vrouw

Wellicht heb je al eens van het gezegde gehoord: ‘Kleren maken de man’. Nu is het zo dat ik deze tekst eigenlijk ook voor vrouwen vind gelden. Daarbij zijn de schoenen evenzo belangrijk. Een mooie schoen kan de outfit van een vrouw compleet en sterker maken maar het kan ook zo zijn dat de outfit door een bepaalde schoen teniet gedaan wordt. Nu heb ik laatst een leuk merk voor vrouwen gevonden waarvan ik eerder het bestaan nog niet wist: Via Vai

Misschien vind je dat ik er niets over kan zeggen. Dan zou ik stoppen met lezen. Mocht ik toch je nieuwsgierigheid hebben gewekt, staan hieronder een aantal leuke weetjes geschreven.

Onder een steen

Ik heb een heel (heel) klein onderzoekje gedaan. Ik heb namelijk een kijkje genomen op de website van dit merk en daar kwam ik er achter dat ze al sinds 1992 bestaan. Dat is dus al een tijdje. Waarschijnlijk hebben veel vrouwen ook wel een paar van dit merk in de kast staan maar het merk viel mij pas een tijdje geleden op toen ik iemand op stoere sneakers voorbij zag komen.

Wat is er zo leuk aan?

Wat is enorm leuk vind aan dit merk is dat het van eigen bodem komt en zich speciaal richt op vrouwen. Je ziet dat het merk veel gebruik maakt van invloeden uit Italië. De schoenen hebben een goede pasvorm en kwaliteit is een van hun belangrijke speerpunten. Door te Italiaanse invloeden zie je meteen dat het modieuze schoenen zijn met een tijdloos karakter. Het is dus een goede investering voor je schoenenkast (wel wat minder voor je portemonnee).

Eigen signatuur

Wat ik verder leuk vind aan dit merk is dat ze het ook belangrijk vinden dat de schoen comfortabel zit. Dit zie je bij andere merken nog wel eens anders waar het dan vooral belangrijk is dat het er mooi uit ziet. Dat je na een uur al pijn in je voeten krijgt, is je eigen probleem. Wat ik dan ook knap vind van dit merk is dat ze schoenen hebben ontwikkeld die je kan dragen naar elke gelegenheid maar ook voor alle jaargetijden is een schoen te vinden.

Mannenlijn

Zelf vind ik het jammer dat er (bij mijn weten) geen mannenlijn is van dit merk. Misschien dat dit in de toekomst nog komt maar dat denk ik niet. Ze stralen als bedrijf echt uit dat ze hebben gekozen voor vrouwen schoenen.

CV ketel huren

Wil jij huren in plaats van kopen?

Tijden kunnen soms lastig zijn, we zitten allemaal wel eens krap bij kas en als we dan ook nog met dure problemen zitten, dan weten we het af en toe even niet meer. Dan kun je misschien een CV ketel huren, het is goedkoper dan een nieuwe te kopen en je kunt toch warm blijven. We hebben niet altijd het geld om te kopen, dus waarom dan niet huren. Het is een prima alternatief en zo hoef je je geen zorgen te maken over het geld, er zit heus geen schaamte in.

Prioriteiten liggen elders

Misschien zou je het wel kunnen betalen, een nieuwe ketel aan te schaffen, de keuken te laten vervangen, een nieuwe wasmachine of droger, of waar je dan ook mee zit. Maar liggen je prioriteiten ergens anders. Het kan zijn dat je nieuwe kleding nodig hebt, of dat je kinderen misschien nieuwe kleding nodig hebben, dat er wat feestdagen aan zitten te komen, of welke reden je dan ook hebt. Het is heus geen probleem om dan naar een goedkoper alternatief te zoeken, het is iets waar we waarschijnlijk allemaal wel een keer mee te maken gaan krijgen, dus kies voor wat jou het best lijkt.
CV ketel huren

Sparen kan altijd nog

Je kunt heus wel sparen om een nieuw item aan te schaffen, wat het ook is dat je nodig hebt. Misschien heb je er nu niet direct het geld voor liggen, maar ben je wel van plan om dit bij elkaar te sparen. Huren is dan een prima overbrugging, omdat je het waarschijnlijk hoe dan ook toch nodig hebt. Een hele nieuwe kan wel wachten, maar het is wel een cruciaal iets. Spaar dan wat op, en uiteindelijk kun je een nieuwe kopen, maar tot die tijd geef je jezelf niet de last van die kosten.

Of gewoon helemaal niet kopen

En als je denkt dat je daar helemaal geen zin in hebt, opsparen om een nieuw item te kopen, dan doe je dat toch lekker niet? Als huren voor jou de oplossing is, dan blijf je dat doen. Het is een prima oplossing, en het bespaart een hele klauw met geld die je anders in een keer kwijt zou zijn. Veel kunnen dat niet veroorloven, en anderen vinden het misschien gewoon wel zonde van het geld. Wat jouw reden ervoor ook is, het is een goede oplossing, en het is een goedkopere oplossing, twee vliegen in één klap.

kredietwaardigheid van bedrijven

Hoe check ik de kredietwaardigheid van bedrijven?

Als je op factuurbasis werkt dan heb je altijd te maken met een debiteurenrisico. Je levert namelijk eerst en krijgt pas later betaald. Dat is op zich niet zo erg, maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden. Eén van de belangrijkste maatregelen is om de kredietwaardigheid van bedrijven waar je mee wil gaan samenwerken te checken. Je kunt het risico op de betreffende debiteur dan beter inschatten. En dan bedoel ik het risico dat de factuur niet op tijd betaald wordt. Je kunt de kredietwaardigheid laten checken of je kunt het ook prima zelf doen. In dit blog vertellen we je daar meer over en hoe je je debiteurenbeheer strak neerzet.

De kredietwaardigheid zelf checken

Als je een beetje boekhoudkundig bent onderlegd dan is het prima mogelijk om zelf naar de kredietwaardigheid van een bedrijf te kijken. De handigste weg is dat te doen via de kamer van koophandel. Iedere rechtspersoon is namelijk veprlicht daar de jaarrekening te deponeren. Met behulp van deze jaarrekening kan je een prima inzicht krijgen of de betreffende prospect in staat is tijdig de facturen te betalen als ze klant zouden worden. Wat je doet is allereerst naar de balans van het bedrijf kijken. Hierin komt naar voren of er een gezonde vermogensposities is. Een gezond uitgangspunt is dat 30% van het totale vermogen wat op de balans staat eigen vermogen is. Dit is dus een relatief makkelijke toets. Daarnaast kan je kijken of het bedrijf in staat is snel kortlopende schulden te betalen. Je kijkt dan aan de ene kant van de balans wat er staat aan liquide middelen en debiteuren en wat er aan de andere kant aan korlopende schulden staat zoals crediteuren. De liquide middelen en debiteuren zouden groter moeten zijn dan de kortlopende schulden. Uiteraard kijk je ook of het bedrijf winstgevend is.

Je debiteurenbeheer strak neerzetten

Ook als je vooraf de kredietwaardigheidscheck gedaan hebt kan het natuurlijk zijn dat klanten te laat gaan betalen. Het is dus ook van belang om het beheer op de debiteuren strak neer te zetten. Zorg bijvoorbeeld dat er een goed systeem is waarmee je kunt factureren en waarin je ook goed kunt volgen of een factuur betaald is of niet. Vaak kun je dat doen door het betreffende systeem te koppelen aan je internetbankieren. je hebt hier dan een realtime inzicht in. Zodoende kun je zorgen dat je kort na het verstrijken van de betalingstermijn een herinneringsfactuur verstuurd.

Sneakers verkopen

Sneaker verzamelaars

We kennen allemaal wel iemand die meer dan honderd paar sneakers in zijn kast heeft staan, of zelfs 200 paar. Waarom is het sparen van sneakers zo’n belangrijke hobby voor velen dat ze er kasten vol van hebben staan? Sneakers op een bijzondere manier gaan voorbij schoenen, voorbij zelfs luxe mode. Ze hebben een interessante culturele positie ingenomen.

Sommige mensen die sneakers sparen zien het als een ziekte, of althans grappen er op die manier over. Desondanks weet iedereen die het programma Hoarders weleens heeft gezien dat het opsparen van dingen totaal uit de hand kan lopen. Vooral veel jongens en mannen sparen sneakers. De zogenaamde Adidas sneakers heren. Een van deze spaarders gaf aan dat hij het deed vanuit de overtuiging dat sneakers de beste manier van mannen was om zichzelf te uiten als het om mode gaat. Doordat er zo’n grote subcultuur is ontstaan rondom het sparen van sneakers past de markt zich nu ook aan deze subcultuur aan. Veel sneaker fabrikanten zoals Adidas en Nike maken nu speciale limited edition sneakers die bij verzamelaars erg gewild zijn.

De business

Door deze speciale sneakers is er ook een lucratieve handel ontstaan in het kopen en doorverkopen van sneakers. Sommige sneakers kunnen namelijk in prijs omhooggaan. Als je een handel wilt beginnen uit sneakers verzamelen en doorverkopen is het desondanks wel belangrijk dit niet zomaar uit het niets te doen. Je kunt namelijk ook veel geldverliezen. Een goed principe als je wilt gaan handelen in sneakers is om er eerst een liefde voor op te bouwen zonder erin te handelen. Zodat je bekend wordt met de cultuur waarin je je gaat bewegen.

Adidas sneakers zijn niet de beste sneakers om te kiezen wanneer het gaat om het duurder verkopen na het inkopen van deze schoenen omdat ze niet exclusief genoeg zijn. Het mooie aan sneakers kopen en verkopen is dat de exclusieve dure schoenen ook met een grote marge verkocht kunnen worden. Om deze redenen zijn sneakers zoals Jordans vaak een betere optie om te verkopen.

Het kopen en verkopen van sneakers is een industrie die jaarlijks meer dan een miljard euro oplevert. Een belangrijke factor waar je rekening mee moet houden wanneer je sneakers koopt is dat er ook dingen fout kunnen gaan. Zo gebeurd het bijvoorbeeld dat mensen namaak schoenen kopen die in feite niet van het merk zijn waarvan ze dachten dat het was. Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat je namaak schoenen inkoopt zoals het vragen om de kaartjes die bij de schoenen komen.

Tips voor samenwonen

Voor veel jonge koppels is een grote stap in de relatie om samen te gaan wonen. Veel koppels zijn ontzettend enthousiast over het idee om samen te gaan wonen maar het kan ook spannend zijn. Succesvol samenwonen kan een relatie maken of breken en het is natuurlijk verschrikkelijk als je met je liefde gaat samenwonen en na een paar maanden spat het uit elkaar omdat je niet samen kunt leven. Een van de twee zal dan weer ergens anders heen moeten verhuizen wat ook voor veel moeilijkheden kan zorgen. Gaan samenwonen is daarom een test voor de relatie maar gelukkig zijn er ook veel tips en tricks om de verandering makkelijker te maken en daardoor de kans op een succesvolle relatie groter te maken.

Rommel

Een van de dingen waar veel koppels over vechten zijn zaken als rommel, rondslingerende kleren, afwas en andere huishoudelijke taken. Wanneer je met meerdere studenten in een studentenhuis woont is het vaak noodzakelijk om een schema en taakverdeling te maken en die op te schrijven. Hetzelfde is net zo noodzakelijk in een romantische relatie. Je ben niet alleen verliefd maar je bent ook partners. Als partners is het belangrijk duidelijke afspraken te maken. Een ander belangrijke tip is om afspraken te maken over financiën. Wanneer je samenwoont zul je meer kosten zoals boodschappen en huur delen. Je zult allebei moeten weten wat je inbrengt en wat voor afspraken je maakt over wie welke lasten draagt.

Toch is ook een van de belangrijkste tips is om nu je gaat samenwonen niet te hoeven denken dat je 24 uur per dag 7 dagen in de week met elkaar door moet brengen. Het is belangrijk om je eigen activiteiten te houden buiten de relatie om zodat je elkaar niet de hele dag ziet. Gelukkig wordt dit vaak al veroorzaakt door banen bij verschillende bedrijven. Maar zorg er ook voor om individuele hobby’s te hebben.

Eigen plek

Een andere goede tip is om ook binnen het appartement of huis zelf eigen plekjes te hebben. Een bekend cliché is natuurlijk de ‘man cave’ waar de man een hele kamer voor zichzelf heeft vaak met bier en videogames. Maar ook op kleine manieren kan een groot verschil maken. Een dubbele wastafel bijvoorbeeld in de badkamer helpt zodat je je eigen plek hebt om tanden te poetsen. Als jouw deel van de wastafel vies wordt heeft de ander er minder last van. Ook je eigen deel van de kledingkast kan bijvoorbeeld een groot verschil maken. Dit zijn belangrijke tips om je relatie te doen slagen nadat je gaat samenwonen.

Comfortabel klussen

Het is nu nog koud, maar het zonnetje begint al steeds vaker en langer tevoorschijn te komen. De vogels beginnen weer te fluiten en de bloemen te bloeien. De lente komt steeds dichterbij. En we weten allemaal wat ook aanbreekt met het aanbreken van de lente: Het is weer tijd voor allerlei klussen in de buitenlucht!

Het belang van goede werkkleding

Misschien ga jij wanneer het buiten weer warmer wordt en langer licht blijft wel die ene schuur bouwen die je al zo lang aan je partner beloofd hebt. Of je gaat nu toch echt eens het dak bedekken. Dit soort klussen in de buienlucht zijn van het type klussen waar je je zondagse outfit niet bij aan wilt hebben. Die kan de dag erna namelijk in de prullenbak. Het is niet alleen belangrijk om jouw dure kleding te sparen. Zeker als je veel op je knieën moet zitten, is het belangrijk om een werkbroek te bezitten van uitstekende kwaliteit. Zo krijg je veel minder snel pijnlijke knieën. Kleding die niet gemaakt is om in te klussen zal je ook niet goed beschermen tegen koud en nat weer. Het is dus nodig om special werkkleding aan te schaffen! Een goed voorbeeld is een blaklader werkbroek. Blaklader staat al decennia lang bekend om zijn kleding van geweldige kwaliteit.

Kleding voor iedereen

Blaklader heeft broeken, jassen, overals en al het andere dat je nodig hebt voor hem én haar. Het zijn uiteraard niet alleen mannen die klussen! Maar soms lijken andere mannen de vrouw die werkkleding nodig heeft wel eens te vergeten. Het is als je kleding van blaklader koopt dus niet nodig om in een mannelijk model rond te lopen. Er zijn broeken met veel stretch of weinig, en in allerlei verschillende kleuren. Precies wat jij graag draagt. Doordat een blaklader werkbroek echt gemaakt is om in te klussen, behoort een awkward bouwvakkerdsecolleté na aanschaf tot het verleden. Ook zitten er veel zakken in zo’n broek, zodat je je belangrijkste gereedschap dichtbij je hebt. Hiernaast is de werkkleding van blaklader erg duurzaam, iets wat -terecht- steeds belangrijker wordt gevonden. Van een zo’n broek heb je decennia lang plezier, wat uiteindelijk ook nog geld scheelt.

Ook voor professionelen

Ten slotte is een dergelijke broek of ander kleedstuk niet alleen geschikt voor om en rond het huis. Als jij professioneel klusser bent, of je werkt bijvoorbeeld in de bouw, dan is dit ook de perfecte werkkleding. Zelfs na een hele dag op de stijgers door weer en wind, zal jij het niet koud hebben. Wanneer je een kantoorbaan hebt, dan ga je na wat klussen in deze comfortabele werkkleding misschien zelfs twijfelen of je niet eigenlijk een carrièreswitch zou moeten maken.

Televisie en internet in één pakket

Om televisie en internet in één pakket te hebben, is wel zo fijn. Het is niemands favoriete bezigheid om abonnementen af te sluiten. Toch willen we allemaal graag televisie kunnen kijken. Daarnaast is het tegenwoordig ondenkbaar om geen toegang te hebben tot het internet. Gelukkig is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor een pakket met zowel televisie als internet!

Gemak

Het is veel gemakkelijker wanneer internet en tv  samen in een pakket zitten. Op deze manier kan je gewoon naar één en hetzelfde punt bellen wanneer er een probleem is. Als er dan iemand langskomt om een probleem met het internet te verhelpen, kunnen eventuele problemen met de televisie ook meteen worden opgelost, en visa versa. Dit scheelt weer tijd en stress. Beide mediums worden ook tegelijk geïnstalleerd. Zo hoef je niets van televisie te missen, of van eventuele belangrijke mails die binnenkomen.

Samen kijken

Er wordt wellicht steeds minder tv gekeken, maar met zijn allen voor de televisie zitten is toch veel gezelliger dan ieder individueel uitzending gemist te kijken op bijvoorbeeld je laptop? Een van de redenen dat er steeds minder met het gezin of een groep vrienden voor de tv wordt gezeten, is dat we vaak niet meer naar programma’s kijken die op dat moment worden uitgezonden door televisiezenders. Vaak kijken we uitzending gemist, of we bingen in één keer een heel seizoen van een serie die we dan ergens online kunnen vinden. Het fijne aan veel pakketten met televisie en internet, is dat ze interactieve televisie aanbieden. Zo kun je ook die serie bingen vanaf je televisie, omdat je de site daar meteen opstart. Zo heb je toch weer een gezellig avondje met zijn allen!

Onderweg televisie kijken

Mocht je niet in staat zijn om samen te kijken, omdat je bijvoorbeeld aan het reizen bent, dan kan je met sommige pakketten ook tv kijken op je smartphone of tablet. Ideaal tijdens een anders zo saaie treinreis! Je zult zien dat je voordat je het weet al op de plek van bestemming bent aangekomen, waar je eerst misschien uit het raam staarde. Je hoeft zo ook geen uitzendingen terug te zoeken op internet, je kunt direct kijken vanaf je smartphone.

Aanbiedingen

Veel pakketten met televisie en internet bieden ook aantrekkelijke aanbiedingen. Zoals de eerste 6 maanden voor minder dan 40 euro, of 10 euro korting voor de eerste 6 maanden. Daarnaast is het sowieso goedkoper om tv en internet niet apart van elkaar te regelen. Dan heb je namelijk elke maand twee keer abonnementskosten, met een duopakket ben je bijna gegarandeerd voordeliger uit.  Als je er toch niet zeker  van bent, dan zijn er handige manieren om verschillende pakketten met elkaar te vergelijken op internet. Zo ben je nooit duurder uit dan nodig is.