Gereedschapswagen

Compact klussen in Utrecht met een gereedschapswagen

Wonende in Utrecht is er een ding waar ik keer op keer tegenaan loop: de hoeveelheid ruimte die je hebt om te wonen. Ikzelf heb het nog aardig voor elkaar. Ik woon in een leuk huisje met tuin! Toch moet je die leefruimte optimaal benutten! Dit betekent dat een paar dingen wat ik graag zou willen hebben niet echt kan qua ruimte. Deze dingen zijn een studeerkamer, een rommelhok en een fietsenhok. Nu zijn de studeerkamer en het fietsenhok nog wel te overzien, maar een rommelhok mis ik toch echt wel! Ik heb wat oplossingen bedacht hoe ik het met een ondiep gangkastje alsnog kan redden in plaats van met een rommelhok! Veel leesplezier!

Waarom een rommelhok echte luxe is in Utrecht

Het klinkt zo onbenullig, het wanhopig willen van een rommelkast. Toch, als je eenmaal je eerste huisje hebt, zijn er erg veel spullen die je in een rommelhok kwijt wilt! Ten eerste is er een stapel gereedschap die iedereen wel heeft, die je nergens anders kwijt kan. Ook zijn er dingen als de stofzuiger, een stoffer- en blik, wat verlengsnoeren, wat verlichting, stoppen, werklaarzen en allemaal dat soort dingen die je graag kwijt wilt in zo’n kast! Helaas heb ik wegens gebrek aan ruimte dus niet die luxe, maar inmiddels heb ik een oplossing gevonden die wel in mijn kleine gangkastje past! Nu hoef ik alleen nog een plekje voor de stofzuiger te vinden!

Al mijn gereedschap efficiënt opgeborgen in een gereedschapswagen

Een vriend van me heeft thuis een gereedschapswagen. Dit is een gereedschapskist op wielen met meerdere la’s. Dit was voor mij de oplossing om al die losse troepjes netjes op te bergen. Vaak heb je dingen als lampen en stoppen toch nodig in combinatie met je gereedschap, dus waarom ze niet allemaal in dezelfde wagen opbergen?

Wat is een gereedschapswagen precies en waar koop je die?

De gereedschapswagen is dus een soort opberger waarin je al je gereedschap kwijt kan. Ook kun je karren kopen waar al gereedschap in zit! Er zijn ontzettend veel soorten en maten kast. Het grootste onderscheid zit tussen wat voor soort opbergruimtes je wilt. Er zijn karren die verschillende kistjes stapelen, of karren met lades. De eerste biedt misschien meer ruimte voor gereedschap wat niet in een la past. Het voordeel aan lades is echter weer dat je alles heel geordend hebt. Welke je ook kiest, ik kan je garanderen dat je al je losse rommeltjes mooi opgeborgen hebt in een gereedschapswagen! Zo wordt een rommelhok haast overbodige luxe!

Geef een reactie