Letselschade advocaat Uden staat voor je klaar

Het klinkt zo cliché, maar het is echt waar. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je loopt op straat en struikelt over een losse stoeptegel waarbij je lelijk ten val komt. Je verliest diverse tanden, je neus en jukbeen zijn gebroken, je pols moet geopereerd worden en je broek en je jas zijn aan flarden. Daar ben je mooi klaar mee. Je kunt dan niets anders doen dan mee gaan met de ambulance en je laten opereren en je zo goed mogelijk inzetten bij de fysiotherapeut, de tandarts en de logopedist om weer terug te kunnen naar je oude leventje. Maar dat kan zomaar een paar maanden duren. Maanden waarin je veel extra kosten hebt en geen facturen kunt schrijven voor je eigen bedrijf. Letselschade advocaat Uden staat dan voor je klaar.

Letselschade advocaat Uden helpt je de schade te verhalen

Jouw zorgverzekering zal ervoor zorgen dat je de best mogelijke behandelingen krijgt in het ziekenhuis en bij de tandarts. Maar heb je geen aanvullende tandartsverzekering en geen aanvullende fysiotherapie in je pakket? Dan kunnen de extra behandelingen flink in de papieren lopen. En wat denk je van alle keren dat je naar het ziekenhuis, de tandarts en de fysiotherapeut moet? Met die gebroken pols kun je voorlopig zelf niet autorijden. Iedere keer een taxi, dat tikt ook lekker aan. Letselschade advocaat Uden helpt je al deze kosten te verhalen op de tegenpartij. In het geval van een losliggende stoeptegel is dat bijvoorbeeld de gemeente. 

Een schade verhalen kost veel tijd en energie

En jouw tijd en energie gaan toch echt in je herstel zitten. Je kunt al die andere zorgen er nu echt niet bij hebben, laat staan dat jij zelf vorderingen moet indienen of gesprekken moet aangaan. Daarom schakel je Letselschade advocaat Uden in. Hier werkt een compleet team van professionals die jou kunnen bijstaan. Of het nu gaat om een geldelijke vergoeding of het aanvragen van een (tijdelijke) uitkering bij het UWV, je staat er, met Letselschade advocaat Uden, niet alleen voor.

Over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken

Wanneer je Letselschade advocaat Uden inschakelt, werkt deze voor jou. Het honorarium voor deze advocaat komt echter niet van jou. Je betaalt geen percentage van je schadevergoeding of een vooraf vastgesteld bedrag. Nee, Letselschade advocaat Uden verhaalt ook deze kosten op de tegenpartij. Dit voorkomt dat jij een deel van de vergoeding moet inleveren en dan alsnog financieel in de problemen komt. Jij hebt al problemen genoeg!

Geef een reactie