Een vrijgezellenfeest organiseren is best lastig

Een vrijgezellenfeest organiseren kan knap lastig zijn. Er zijn veel dingen waar je aan moet denken. Je moet namelijk bedenken welke gasten er mogen kopen, wat voor activiteiten je gaat organiseren en hoe veel geld dit gaat kosten. Gelukkig zijn er een aantal tips die ik jullie kan geven, waardoor een vrijgezellenfeest organiseren veel makkelijker wordt. Dit is prettig, omdat het dan niet je neus uitkomt en je het kunt blijven doen voor je vrienden. Want je gunt het ze natuurlijk wel! Lees hieronder in mijn blog de drie tips die ik voor jullie op een rijtje heb gezet. 

Tip 1: informeer bij vrienden en familie 

Allereerst kan het best wel lastig zijn om in te schatten wat een bruid of bruidegom zou willen voor zijn vrijgezellenfeest. Wil hij of zijj een mega groot feest dat uit de hand kan lopen? Of wil hij of zij een wat kleinere en intiemer feestje met alleen zijn of haar beste vrienden en familieleden, en daarna een beetje op tijd in zijn of haar bed liggen? Het is lastig om dit te weten, al ken je diegene nog zo goed. Mijn tip is daarom om te informeren bij andere vrienden en vooral familie of zij misschien iets gehoord hebben van wat diegene wil of verwacht. Ze zullen vast wel iets tegen iemand hebben gezegd! En zo weet je in ieder geval zeker dat je goed zit. 

Tip 2: schakel hulp in 

Daarnaast kan je ook, als je zelf geen zin of tijd hebt om iets te organiseren, hulp hiervoor inschakelen. Het bedrijf Fundustry Events kan bijvoorbeeld helpen met het organiseren van een vrijgezellenfeest. Het idee is heel simpel; ze hebben op hun website een hele lijst aan activiteiten en arrangementen, en zo kan je dus gewoon iets kiezen en wordt alles er omheen geregeld. Dit is ook een goede tip trouwens als je het wel zelf wil organiseren, maar even geen inspiratie hebt! Daarnaast kan je op de website selecteren op man of vrouw, de regio, het soort gezelschap, enzovoort. Voor ieder is er dus wel wat wils te vinden. 

Tip 3: maak je niet te druk 

Mijn laatste tip is om je als organisatie niet te druk te maken hoe de dag, avond of nacht verloopt. Vaak zijn een bruid of bruidegom al verrast genoeg als er uberhaupt iets wordt georganiseerd, en vinden ze het daardoor sowieso wel leuk! Ook zullen de bruid en bruidegom het veel meer naar hun zin hebben als jijzelf ook aan het genieten bent. Als je alleen maar aan het stressen bent, valt dat gegarandeerd op. Dus de tip is: Maak je niet druk, het wordt toch wel leuk!

Geef een reactie